Menu

Fodboldpigernes Venner

Fodboldpigernes venner af 1984 blev stiftet i 1984 af en kreds af forældre, med det formål at støtte ungdomsafdelingen i Ringsted Pigefodbold.

Som medlem af Ringsted Pigefodbold er man automatisk også medlem af Fodboldpigernes venner af 1984, og kan deltage og stemme på den årlige generalforsamling.

Er man ikke medlem, men ønsker at støtte vores forening økonomisk, kan dette ske via et passivt kontingent. Passiv kontingent giver ikke medlemskab af foreningen, og dermed stemmer det heller ikke på generalforsamlingen. Ønsker du at støtte foreningen økonomisk, så kan du kontakte os via vores mail vennerne1984@gmail.com.

Foreningens formål er at støtte både det sportslige og det kammeratlige samvær på alle årgange. Dette vil vi gøre ved dels at lave sociale arrangementer for alle medlemmer i form af fællesspisninger og ture, og dels ved at yde økonomisk støtte både til aktiviteter på de enkelte årgange og til aktiviteter arrangeret af bestyrelsen i 'Ringsted Pigefodbold' i form af turneringer og fodboldcups.

Alle årgange har mulighed for at søge støtte til sociale aktiviteter, så som jule- og sommerafslutninger. Som udgangspunkt kan det søges om støtte til årlige aktiviteter, hvor støtten udgør maksimalt 50 kr. pr. deltagende spiller. Trænere, holdledere eller forældre fra holdene kan søge om tilskud via vores mailadresse.

Alle hold kan ligeledes, via bestyrelsen i Ringsted Pigefodbold, søge om tilskud til deltagelse i turneringer og til rekvisitter.

For at kunne yde økonomisk støtte skal foreningen have indtægter. Vi forsøger at skaffe indtægter via salg af julekalendere og til arrangementer. Hvis du har en god idé til en indtægtskilde for foreningen, så må du endelig kontakte os.

Vi har en forventning om, at alle medlemmer ønsker at nyde godt af tilskud fra vores forening, støtter op om foreningen og deltager aktivt i det årlige julekalendersalg, som for nuværende er vores største indtægtskilde.

Ønsker du at vide mere om vores arbejde, og du har lyst til at give en hjælpende hånd i foreningen, så er du velkommen til at kontakte en fra vores bestyrelse eller sende os en mail på vennerne1984@gmail.com .

 

Bestyrelsen består af:

Kasserer: Thomas Åskov Pedersen - repræsentant for U12 &; U16

Bestyrelsesmedlem: Malene Guldager – repræsentant for U16 og senior

Bestyrelsesmedlem: Camilla Gryl - repræsentant for U16

Bestyrelsesmedlem: Jeanne Kristensen - repræsentant for U13

 

Luk