Menu

Storsejr på hele 9-2 til Kvinde Senior

image
Jan Christiansen
01. september 2019 kl. 17:48
Klasseforskel på Ringsted Stadion

Efter sidste uges skuffende nederlag tog Kvinde Senior i dag mod ØUB/Nakskov. Dagens modstander har vi de seneste kampe haft et godt overtag på, så det var et Ringsted-mandskab, som var optimister inden dagens kamp, og opsatte på at få et positivt resultat hevet hjem.

Og straks fra start overtog Ringsted spillet og pressede gæsterne godt i bund og efter 14 min var topscorer Frederikke Dalgaard på spil, driblede uden om målpigen og scorede fra en spids vinkel. Presset forsatte og chancer opstod men blev ikke udnyttet, dog lykkedes det kort før pausen Frederikke at øge til 2-0 efter oplæg fra Jasmin.

Efter pausen troede vi gæsterne ville komme ud med mere energi, men i stedet satte vi os endnu mere på spillet i kraft af Pernille vingaa og Malene Christensen der ”fodrede” angriberne med gode frispilninger og hele 7 gange fik vi scoret yderligere. Et par gange fik gæsterne reduceret, da vi næsten blev for offensive men det kunne vi bære.

Dejligt med mange mål men spillet set over hele kampen halter stadig en smule, idet vi smider for mange bolde unødigt væk, men som sagt man må ikke være utilfreds når man vinder med hele 9-2.

Dejligt også at se de unge spillere kæmpe og gå ind og tage ansvar- God præstation af Jasmin og Thea.

Målscorerene blev: Frederikke Dalgaard 2, Rikke Blum 3, Malene Christensen 1, Freja Jensen 1.

Næste weekend ligger vi over men derefter venter Rønnede/toksværd søndag 15 sept.