Menu

Kvindesenior vil donere til Make-A-Wish Ønskefonden

image
Kennet Petersen
17. juni 2020 kl. 10:18

Kvindesenior vil fra efterårs sæsonen 2020 bruge kampene til at gøre opmærksom på et godtgørende formål og samtidig bruge kampene til at skabe donationer til Make-A-Wish Ønskefonden.

Hør træner Kennet Petersen fortælle om valget af Make-A-Wish og hvorfor det er vigtigt for holdet :


” Vi har på senior holdet længe haft et ønske om at finde en måde hvorpå vi kan samle ind til et godtgørende formål og det har været vigtigt for os at finde en organisation som vi kan støtte 100% op om og hvor vi føler at det er med til at gøre en forskel. Dét føler vi lige præcis med Make-A-Wish hvor der er så mange mennesker der knokler hver dag for at en masse børn og familier kan få det så godt som muligt i en rigtig svær tid. ”

” Vi ved godt at man ikke kan redde hele verden, men vi føler også at vi alle har et ansvar for hinanden og ved at tage nogle små skridt sammen så kan tingene langsomt blive bedre. Vi lever på den samme jord, indånder den samme luft og vi er her i en så begrænset tid, så den tid som vi er her i den skulle gerne være så god som mulig. Hvis vi kan bidrage til at bare et enkelt barn kan få et ønske opfyldt eller hvis vores bidrag kan være med til at give et smil på læben hos en familie, bare for en enkelt stund, så er det det hele værd. ”

 

Helt konkret så vil der for hvert mål holdet scorer blive doneret 20 kr, for hvert clean sheet vil der blive doneret 50 kr og for hver sejr vil der blive doneret 100 kr. Det indsamlede beløb vil gå ubeskåret til Make-A-Wish Ønskefonden når sæsonen er overstået.

 

Hvis du vil høre mere om projektet eller er nysgerrig på fremtidige projekter hos senior holdet, så er du velkommen til at kontakte træner for kvindesenior; Kennet Petersen.