Menu

Kvindesenior indgår samarbejde med Fotosy

image
19. april 2021 kl. 22:52
Når et billede siger mere end 1000 ord

Kvindesenior indgår samarbejde med Fotosy

 

Ringsted kvindesenior fortsætter oprustningen både på og udenfor banen og er i dén forbindelse meget glade for at kunne offentliggøre deres nye samarbejde med Fotosy.dk - Hør træner Kennet Petersen fortælle mere om det samarbejde her :

" Udover vores fokus inde på banen, så har vi længe arbejdet på at optimere de sociale medier og på at videreudvikle en platform hvor både spillere, trænere og vores altid loyale støtter får mulighed for at få et ekstra indblik i holdet og særligt vores kampe. I dén forbindelse så er Jeg mere end glad for at Fotosy nu er vores faste fotografer til kampene og bidrager med en ekstra dimension end hvad vi tidligere har kunne selv, når det kommer til det at skabe ekstra opmærksomhed omkring holdet og vores sociale medier."

Hvad har været vigtigt for jer når det kommer til valg af fotografer til jeres kampe?
" Kvaliteten i det produkt der leveres i form af billeder af kampsituationer skal naturligvis være i top og der må Jeg bare sige at det er den altså med Fotosy. Ikke alene leverer de knivskarpe billeder, de formår også at fange essensen af kampene og fortælle en historie via deres billeder og det er i min verden en sjældenhed. 
Samtidig så er både Mads og Stefan top professionelle og der har lige fra starten været en god kemi, hvor vi har kunne mærke at de vil Ringsted Pigefodbold, akkurat ligesom vores interesse har været gengældt. Så i bund og grund så er det hele pakken som vi får både med samarbejde, det er professionalismen i det og så naturligvis nogle fantastiske billeder, som har gjort at det føles som det helt rigtige valg at tilknytte Fotosy."

 

Fotosy har allerede været i "aktion" til holdets første turneringskamp, der i øvrigt blev vundet med 3 - 1 på hjemmebane. Næste opgave er Søndag d. 25 April imod Borup og igen på hjemmebane.