Menu

Kvinde Senior tabte topkamp til Stenhus IK

image
Jan Christiansen
27. september 2019 kl. 16:30
Målrig kamp på ujævn kunstgræsbane i Holbæk Sportsby

Onsdagens kamp bar præg af topkamp når man kiggede på stillingen, men Kvinde Senior holdet fra Ringsted Pigefodbold måtte erkende at blev lidt ”rundbarberet” i store dele af kampen.

Det var et meget stærkt hjemmehold, hvor alle spillere vidste hvad de skulle på banen, og flyttede sig godt for hinanden og et hold der helt sikkert træner mere end vi gør.

Når det så er sagt må jeg sige vi hele tiden prøvede at spille fodbold, men boldbehandling og tæmninger var udfordringen for Ringsted-mandskabet, idet det ikke sad lige i skabet - godt hjulpet af en elendig kunstgræs bane, der var vel bulet og svær at spille på.

1. halvleg sluttede 2-0 på 2 mål der var sparket ind helt oppe under overliggeren. Derfor kunne man forvente at værterne fra Stenhus IK ville slippe speederen lidt i anden halvleg - men de fortsatte deres spil og i det første kvarter var vi under gevaldigt pres. Kun godt målmandsspil af Karen Strøyer gjorde at værterne kun scorede 2 gange yderligere til 4-0.

Med kampen afgjort gav værterne lidt mere plads til Ringsted, og vi kom godt tilbage og fik reduceret ved Freja Jensen og Karoline Landrup inden hjemmeholdet igen fandt nettet og øgede til 5-2 som fortjent blev kampens resultat.

Trods overmagten skal spillerne roses for vedvarende fight - virkelig godt at se.