Menu

Kvinde Senior i ærgerligt nederlag

image
Jan Christiansen
26. august 2019 kl. 10:34
Tæt på point i sæsonåbningen

På en varm og meget solrig søndag tog Ringsteds kvinder til Korsør for at møde FC Storebælt.

Ligeledes var træneren ny, da Kennet Petersen har overtaget holdet ved opstarten af efteråret. Han har gjort sine forberedelser i opstartsfasen, og til første kamp er det naturligt at der er et andet syn at spille fodbold på, end tidligere. Dette skal spillerene naturligvis vænne sig til, og derfor var det også spændende at se, hvad søndagens kamp ville bringe.

Hjemmeholdet fra FC Storebælt lagde bedst ud de første minutter men langsomt fik Ringsted Pigefodbold bidt sig fast og kom længere frem på banen. Men alligevel blev det hjemmeholdet der først kom på tavlen da en lang bold frem i banen ikke blev behandlet efter fortjeneste. Camilla Risager og Julie Wedelheim tøvede, hvilket betød at en FC Storebælt udnyttede situationen og trillede bolden i tomt mål.

Men herfra fortsatte Ringsted-mandskabet spillet og havde mange godt kombinationer men afslutninger var lidt ”vind og skæve” og ramte sjældent målet. Efter 25 min fik Ringsted så hjælp af hjemmeholdets målvogter, der på et målspark sparkede bolden lige ud til Rikke Blum, der elegant loppede bolden retur og i mål til 1-1. Ringsted-holdet pressede på og fik fremtvunget en del hjørnespark og chancer i resten af halvlegen, men det blev ved 1-1 ved pausen.

I halvlegen blev der drøftet at man skulle fortsætte de gode takter, og mente at hjemmeholdet så lidt ”tunge” ud i sommervarmen. Men vi må erkende, at vi selv også var præget af varmen og det kneb med at få spillet til at hænge sammen.

Efter 57 min. blev Thea Christensen præsenteret for det gule kort, hvilket betød 10 min i undertal og her fik FC Storebælt så chancen. Karen Strøyer var et øjeblik lidt uopmærksom på en aflevering indenom hende, og det udnyttede en hurtig fløjspiller til uden chance for Julie Wedelheim at score til 2-1 for hjemmeholdet.

Ringsted-holdet gav dog ikke op, og midtbane-slideren Malene Christensen leverede en stor indsats og pressede spillet op mod hjemmeholdets mål. Selv samme Malene fik halvlegens største chance for at udligne, men kort fra mål ekspederede hun bolden over målet, og efterfølgende chancer blev heller ikke behandlet efter fortjeneste.

Set fra Ringsted-lejren var hjemmeholdet heldig med at få sejren, men Ringsted Pigefodbold kan kun takke sig selv for det ikke blev til point.

Det ser ud til at blive en god efterårssæson, og når spillere og træner har fået mere tid på træningsbanen til det taktiske og aller er fortrolig med holdopstillingen, skal der nok komme point på kontoen.

Søndag d. 1. september kl. 13.00 er holdet i aktion igen, når Ringsted Stadion ligger græstæppe til kampen mod ØUB/Nakskov