Menu

Knusende sikker sejr til Kvinde Senior

image
Jan Tud Christiansen
15. september 2019 kl. 19:40

Ringsted Pigefodbold's Kvinde Senior mødte søndag eftermiddag Rønnede/Toksværd på hjemmebane, og vandt meget sikkert med hele 7-0. Men hvis ikke mandskabet  havde brændt flere 100% chancer og gæsternes målmand ikke havde stået så godt, som hun gjorde, havde Ringsted-mandskabet vundet med det dobbelte.

Efter de første 10 min. mistede gæsterne pusten men derefter overtog hjemmeholdet helt spillet og med fikse kombinationer kørte dem rundt på r.. og albuer.

Efter 19 min. headede Pernille Vingaa bolden videre til Frederikke Dalgaard der sikkert scorede til 1-0.

Herefter gik der en lang periode med mange chancer inden Rikke Blum stak bolden i dybden til Freja Jensen der scorede til 2-0 hvilket også var stillingen ved pausen. 

Straks efter pausen tog Frederikke Dalgaard en solotur og scorede flot til 3-0. Efter yderligere 10 minutter smed Pernille Vingaa et af hendes gode hjørnespark ind i hovedet på Camilla Risager der flot headede ind til 4-0.

2 min senere stak Rikke Blum bolden i dybden til Freja Jensen der øgede til 5-0. Frederikke Dalgaard assisterede til Rikke Blum der øgede til 6-0 inden samme Rikke Blum kort før tid øgede til 7-0.

Det var en fornøjelse at se spillerne køre bolden rundt og bagud når de blev presset. Men vi må også erkende at dagens modstandere ikke var fra sværeste hylde.

Kvinde Senior skal i aktion igen næste søndag, hvor turen går til Herfølge med kampstart klokken 15.00.