Menu

Fed sejr over topholdet

image
Jan Christiansen
20. oktober 2019 kl. 13:55
God fight af alle spillere

Lørdag 26 oktober mødte vi topholdet Svogerslev i strålende solskin og det virkede positivt på spillerne, træner Kenneth havde lagt taktikken og den blev fulgt det meste af kampen. Taktikken lød bla. at dække en af deres bedste spillere tæt og den opgave var tildelt Pernille Vingaa og den klarede hun helt fint, så fint at spilleren overlod pladsen til en anden og Pernille fik en friere rolle. Svogerslev var kun farlige på hjørnespark og et par gange var de tæt på men U15 målmanden Kajsa Toftegaard stod fint placeret og fik afværget flere gange.

Efter 20 min stak Malene Christensen bolden i dybden til Frederikke Dalgaard der elegant rundede Svogerslev målmand og så stod det 1-0 og det gav selvtillid. Flere mål blev det dog ikke til inden pausen. Havde vi ventet et stormløb fra gæsterne tog vi fejl, i stedet var det os der skabte det meste og blot 4 min ind i 2.halvleg sparkede en anden U15 pige Caya Byrnick på mål fra spids vinkel og med lidt hjælp fra målmanden blev det 2-0.

Nu havde vi overtaget og en hel del hjørnespark og på et af disse steg Camilla Risager til vejrs og headede Vingaa`s fine indlæg ind til 3-0, det virkede nu som om Svogerslev vågnede op og kom mere ind i kampen uden dog at skabe det store, dertil var midteraksen med Rikke Mølholt og Camilla Risager alt for stærke og fik med omtanke spillet sig ud af vanskelighederne. Roser til alle for stor fight.