Menu

U14 Udvikling fik god sejr

image
15. august 2019 kl. 09:16
God start på efteråret

Onsdag aften spillede U14 Udviklingsholdet første kamp i efterårssæsonen hjemme imod Greve.

Holdets primær fokus er at udvikle de individuelle spillers kompentencer og agere springbræt op til Talentholdet for dem som gerne vil den vej med deres fodboldspil.

Oplægget til kampen var meget simpelt: “Pasninger” - altså præcise afleveringer til en medspiller hver gang vi har bolden. En af grundstenene i moderne fodbold. Det taktiske oplæg gik på sikkerhed med bolden, og opbygning af spillet ved at spille bolden rundt, selv nede i forsvaret. Til dagens kamp var der 4 nye spillere med på holdet som skulle passes ind på pladser, nogle på vante pladser, andre på uvante pladser.

I de første 10 min af kampen var Ringsted meget forsigtige eller nervøse for at lave fejl, og det kunne ses på afleveringerne, som ikke var helt gode alle sammen. Det nervøse spil resulterede i at Greve kom foran 1-0. Derefter begyndte afleveringer at have mere fart, være mere præcise, og det pressede Greve længere tilbage på banen og gav en del hjørnespark til Ringsted. På et af disse hjørnespark, sende Astrid en indadskruet bold afsted, som Greve havde det svært med at få clearet, og bolden endte i nettet til 1-1. I det 20. min bragte flotte kombinationer Greve's forsvar i ubalance og en helt fri Leonora kunne bringe Ringsted foran 2-1.

Til pause frugt talte vi om, at fortsætte med at spille bolden rundt, og det råd flugte pigerne det meste af 2. halvleg. Greve var ikke ufarlige og deres bedste spiller udlignede til 2-2 kort efter pausen. Et langskud fra Alberte's fod og et sikkert straffe, som Victoria Hardt tog sig af, bragte stillingen op på 4-2, før Greve's bedste spiller igen voldte problemer for Ringsted forsvaret, og reducerede til 4-3 med 15 min igen.

Om Ringsted var tættere på 5-3 end Greve var på 4-4, det vides ikke, men i de sidste 10 min var pigerne trætte, og pasningerne blev lagt lidt i baggrunden, men det må vi arbejde på til næste gang.

Alt i alt en god kamp af hele holdet.

Næste opgave for holdet er d. 21. august kl. 18.00 på udebane mod Tune IF