Menu

U14-pigerne i flot træningskamp mod U14-drengene

image Samlet holdbillede efter kampen
Morten Frederiksen
09. februar 2020 kl. 16:31
4-4 i en seværdig kamp

U14-pigerne bød lørdag U14-2 holdet fra Ringsted Herrefodbold op til træningskamp, som blev spillet på kunstgræsset på Ringsted Sports Center.

Efter slagvekslinger frem og tilbage i de første 5 minutter, var det U14-pigerne, som satte sig solidt på kampen, og var helt spilstyrende. Overtaget blev hurtigt omsat til et mål, som Snerle satte ind bag en sagesløs målmand.

Presset blev fastholdt, qua pigerne spillede fodbold i et højt tempo, og løbepensummet var stort. Om det var det fremragende fodboldvejr eller det at gøre god figur mod drengene, der var årsagen hertil, skal ikke kunne siges.

Midt i anden halvleg blev viste Wolle hvordan man brager bolden ind i nettet. Med et flot langskud fra kanten af feltet blev bolden rigtig flot sat ind i toppen af målet.

Samme Wolle blev efter 24 minutter fældet i feltet, og den kompetente dommer, pegede resolut på pletten og tildelte pigerne et straffe. Johanne gik til 11-meter pletten, og med et hårdt velplaceret spark, blev det sikkert 3-0, som også var resultatet ved pausen.

Anden halvleg startede som første sluttede, med pigerne i den dominerende rolle. Dog var det drengene, som først kom på tavlen og reducerede til 1-3.

7 minutter efter var det pigernes tur til at komme på tavlen igen. En omstilling med højt tempo, hvor drengenes forsvar var i ubalance havde Marie to store chancer som målmanden flot klarede, men i sidste ende endte Marie med at lave en frispilning til Malene, som flot kunne strække sig frem og sætte en følt inderside på. 4-1!

Herfra var det som om drengene fik mere tempo i deres spil, og fik lidt glæde af medvind. De fik reduceret 3 gange yderligere efter pænt offensivt spil.

Begge hold gik fra banen efter gode præstationer.

Luk