Menu

Nederlag til U14 Liga

image
Asbjørn Petersen
24. september 2019 kl. 07:59
FA2000 vandt fortjent på Frederiksberg

U14' Ligaholdet tog søndag til Frederiksberg for at spille turneringskamp mod FA2000.

Sommeren var vendt tilbage for en kort bemærkning, hvilket var dejligt, og samtidig med kampens placering på FA2000's nyanlagte kunstgræsbane, gav det gode forudsætninger for en god kamp.

Ringsted-pigerne var klar til at vaske nederlaget til HIK væk, og gik til kampen med god fightervilje. Kampen lignede dog noget vi har set før. Et FA2000 hold som lagde et tungt pres, for at holde et højt tempo på kampen. Ringsted-pigerne stod godt imod, og fik matchet FA2000 godt på fysikken.

Ringsted-pigerne fik ikke helt fat i spillet, og det var hjememholdet som desværre sad på det meste af spillet, og dermed også kom frem til enkelte chancer. Godt defensivt arbejde af Ringsteds midtbane og forsvarskæde samt flotte redninger holdt os inde i kampen.

Men efter 25 minutter lykkedes det for FA2000 at score det mål, de havde presset på for at score. Ringsted-mandskabet lykkedes med enkelte omstillinger, blandt andet havde Wolle et skud, som FA2000-målpigen lige fik fingerspidserne på.

Anden halvleg blev hurtigt et nyt billede af første halvleg, idet det var hjemmeholdet der fortsatte presset mod Ringsted-målet. Dog kom Ringsted en smule mere med i kampen, men chancerne vi fik, strøg desværre lige forbi mål.

5 min før tid var kræfterne på begge hold ved at være opbrugt. Men FA2000 havde overtaget, og afgjorde kampen ved at score til slutresultatet 2-0. Fortjente 3 points til hjemmeholdet fra Frederiksberg, der ramte dagen bedst, i en kamp hvor begge mandskaber spillede en fornuftig kamp.

Indstilling og kampgejst fejlede ikke noget, idet der blev løbet og fightet for hinanden. 

Ringsted Pigefodbolds U14 Liga-hold er klar til ny kamp på lørdag, hvor de tager imod Helsingør på Ringsted Stadion kl. 11.00