Menu

David mod Goliat

image
Asbjørn Petersen
30. august 2019 kl. 08:30
Fin fight af U14-mandskabet

U14-Liga var i aktion torsdag aften - de skulle på udebane møde BSF, for at spille sæsonens anden Liga kamp.

BSF havde tilsyneladende fundet sidste års hold for let og fulgt trenden med en større fisketur rundt i de sjællandske klubber. Garnet var ikke finmasket, for Ringsted-mandskabet stillede til start mod et BSF-hold, som alle næsten var garderhøje. Jeg kunne genkende 3 piger fra forårets turnering, så bliver der udviklet eller udskiftet i BSF?

BSF-mandskabet er et imponerende stærkt hold, både fysisk, taktisk og teknisk, hvilket udfordrede Ringsted-mandskabet maksimalt. Ringsted var under pres konstant, og fik aldrig ro til at spille eget spil, hvilket betød der blev sparket for meget og spillet for lidt. BSF spillede klogt og holdt Ringsted på egen bane i store dele af kampen. 

Hjemmeholdet kom også hurtigt foran 1-0 og endte med at score 7 mål i alt. Ringsted var kun ganske få gange farlige i feltet, hvilket ikke gav mål. Ringsted tabte således med 7-0.

Når det så er sagt, så skal pigerne have stor ros for at vise moral og fight. Jeg har sjældent set et hold kæmpe så meget, til trods for at være bagud stort. Stor ros til pigerne.

Det er ok at være skuffet, men det er ingen skam at tabe til et bedre hold og det var BSF-holdet.

Vi var under stort pres, hvilket vi skal tage ved lære af, således vi bliver endnu bedre til vi næste gang står overfor lignende udfordringer.

Den gode nyhed er, at der venter en ny kamp i næste uge, hvor Ringsted-mandskabet spiller ude mod HIK, søndag d. 8. september kl. 16.00.