Menu

Vildt vejr i U15-sejr

image
Morten Frederiksen
17. december 2019 kl. 09:28
Hagl, storm og kaskader af vand gjorde forholdene svære

Ringsted Pigefodbolds U15-piger, skulle søndag spiller Vinterbold udendørs. Det var på hjemmebane, hvor Køge Nord stod på den anden side.

Allerede inden kampstart viste vejret sig fra den våde side, idet regnen silede ned over banerne på Ringsted Sportscenter.

Fra kampstart satte Ringsted-pigerne sig på kampen, og fik spillet til at fungere. Fokus inden kamp var, at vi skulle være en del i boldbesiddelse og vise stor bevægelighed uden bold. Taktikken blev holdt, og Ringsted-pigerne fik også hurtigt bragt sig i front. 

Som kampen gik, blev vejret mere og mere ekstremt med storm, hagl og kaskader af regn. 10 minutter inden pause, afbrød dommeren kampen midlertidigt, grundet en voldsom haglbyge. 

Kampen kom i gang igen, men kort tid efter måtte dommeren udgå med en skade, og ny dommer blev fundet.

Pausen blev brugt til at rose spillerne for deres spil, og justere et par få ting, således at markeringerne kom tættere på Køge Nord spillerne.

I anden halvleg var det også Ringsted der var spilstyrende, og lukkede totalt modstanderen ned. Spillet flød fint - stadig under svære betingelser - og sejren på 4-0 var aldrig i fare.

Ringsted-mandskabet kan nu gå på en fortjent juleferie.

Næste opgave bliver ondag d. 8. januar kl. 18.30 på udebane mod Lynge Broby.