Menu

U15 viste gode takter

image
Morten frederiksen
20. november 2019 kl. 12:41
HG stjal dog sejren til sidst

I lørdags var klubbens U15-piger i kamp i Vinterturneringen, hvor man mødte Herlufsholm på udebane.

Op til kampen, var der blevet trænet målrettet mod, at holdet skulle have mere boldbestiddele end vanligt, og turde skabe kampen.

Kampen startede ud tæt uden de store chancer til begge hold, og Ringsted-mandskabet kombinerede fint frem af banen. Defensivt, kom HG til meget få chancer, og de som ramte målet klarede vikarierende målmand Laura Demuth sikkert.

Ringsted mandskabet spillede en sikker første halvleg og kom til enkelte chancer, som desværre ikke var skarpe nok.

Pausestillingen var 0-0, og her blev der rokeret rundt, således at anden halvleg startede i en 4-4-2, for at ligge et hårde pres på hjemmeholdets defensiv.

Det skulle også vise sig at være godt for Ringsted-spillet, som fik flyttet spillet endnu længere op på hjemmeholdets banehalvdel, og chancerne blev større og større. Det var vel nærmest kun et spørgsmål om tid, før bolden kom i nettet.

Men nok som man troede at kampen skulle afgøres af Ringsted-pigerne, fik Herlufsholm en friløber, efter en lang bold over Ringsted-forsvaret. En sagesløs Laura kunne ikke stille noget op mod den direkte friløber, og med 5 minutter tilbage af kampen var det pludselig 1-0 til hjemmeholdet. En kold spand vand i hovedet på Ringsted-pigerne, som gennem hele kampen havde været totalt dominerende, men blot ikke kendte sin besøgelsestid.

Men alt i alt en fin præstation - desværre med et nederlag hjem i tasken.

Næste kamp for Ringsted-pigerne i Vinterboldturneringen er søndag d. 15. december kl. 12.30 på hjemmebane mod Køge Nord FC.