Menu

Pokaltriumf for U15

image Jublen brød ud da sejren var i hus
Claus Skov Møller
08. september 2019 kl. 19:57
Afgørelse i dramatisk straffesparkskonkurrence

I pokalturneringens 1.runde skulle Ringsted Pigefodbold's U15-hold op imod Hvalsø, som også spiller i vores række.

Det tog kun 10 sekunder for pigerne at vise at de have hørt efter i oplægget, da en tværbold blev spillet op igennem forsvaret, og vi blev farlige.

Holdet lagde pres og holdt tempo med stor konsekvens, og det udmøntede sig i et flot mål af Signe, der fra venstre kanten kom imod mål, og lagde den roligt forbi målmanden ved højre stolpe.

Der hvor vi havde lidt problemer kampen igennem, var når vi skulle afslutte, og når vi skulle cleare på de sidste par meter. Det kostede desværre et mål, i en kamp hvor vi skulle have afgjort det i ordinær tid.

Det skulle afgøres på straffespark og vores 5 skytter blev udpeget... Vi scorede på 2 (Signe og Sandra) af de 5, og det gjorde Hvalsø også (Kajsa reddede de 2), så der skulle ekstra spark til. Hvalsø brændte og så skulle Kajsa på holdets opfordring sparke selv. Det klarede hun, og holdet brød ud i jubel og stormede ned imod målet for at lykønske hinanden.

En god kamp som pigerne kan tage med videre til næste opgave som er d. 15. september kl. 11.30 på hjemmebane mod Hvalsø IF.