Menu

Målorgie i drama mod Hornbæk IF

image
Morten Ferderiksen
28. september 2019 kl. 16:54

Ringsted Pigefodbolds U15-hold tog lørdag imod Hornbæk IF på Ringsted Stadion.

I ugens løb var der skiftet ud på trænerposten, hvilket betød nye øjne på spillet, og dermed også ny formation forud for dagens kamp.

Ringsted-mandskabet startede lidt udsikkert, og skulle lige finde hinanden, hvilket også betød at Hornbæk-pigerne fik tilspillet sig kampens første chance og effektivt fik scoret til 1-0. Ikke lige den start på kampen værterne havde ønsket sig.

Men stille og roligt gennem første halvleg fik Ringsted bedre styr på aftalerne og midtvejs i halvlegen blev Signe Larsen spillet fri, og scorede sikkert fladt i det lange hjørne. 1-1, og dermed var det forventeligt at værterne ville arbjde sig ind og så overtaget.

Men i halvlegens slutning gik det helt galt for Ringsted-pigerne. Aftalerne svigtede og Hornbæk kunne ubesværet score 3 gange yderligere og dermed gå til pause med 4-1.

En skuffende slutning på første halvleg. Pausen blev brugt til at få justeret aftaler, og pointere at markeringerne skulle sidde tættere på modstanderen.

Ringsted kom også bedst ud på banen og fik lagt et massivt pres på Hornbæk. Julie Søndergaard fik scoret et flot langskudsmål, inden Josefine Holden gennem fight fik scoret hele 3 gange. Ilden var blevet bragt tilbage i øjnene på pigerne. Og fra at være bagud 1-4 ved pausen, så var stillingen nu 5-4 til værterne.

En føring som kunne være makant større, da der blev brændt en masse chancer.

5-4 og 5 minutter tilbage, og kampen var vendt. 

Men en kamp varer den tid den gør - plus tillægstid. Det lærte Ringsted-mandskabet i dag på den hårde måde. For i kampens overtid lykkedes det Hornbæk at score to mål - 1 på en duel direkte mod en sagesløs Kajsa Toftegaard, hvor forsvaret ikke var på plads - og til sidst på et direkte frispark fra 30 meter.

Slutstilling 5-6 til Hornbæk og en flok skuffede Ringsted-piger. 

Der blev i anden halvleg leveret en god indsats, men desværre blev der brændt for meget og markeringsmæssigt var Ringsted-pigerne for flinke.

Næste opgave er på onsdag kl. 19.00 på kunstgræsset, hvor pigerne spiller pokalkamp mod Herlev.