Menu

U13 i overbevisende storsejr

image
Kenneth Heslou
26. august 2019 kl. 09:18
Flot kombinationsspil var afgørende

En varm søndag formiddag var sat i stævne til U13s anden kamp i efteråret på udebane mod Holmegaard.

I fravær af Annika i målet stod Natasja på mål, men der var ikke meget at lave for Natasja i dagens kamp. Et flot spillende U13 hold gik til stålet fra første fløjt, kom først på boldene, lagde et højt pres og flotte kombinationer og sammenspil op igennem kæderne førte til rigtig mange chancer, dog har pigerne dog svært ved at få bolden i nettet.

Der kommer dog lidt hul på det 10 minutter inde i kampen og Nikoline får bolden sikkert bag deres keeper til 0-1. Ringsted-pigerne fortsatte herfra med at presse højt og overlod ikke meget til Holmegaard. Fine kombinationer førte igen til at Nikoline fik sidste fod på bolden til 0-2 efter 21 minutter som var stillingen ved pausen.

2. halvleg startede lidt usikkert og vi lod Holmegaard få en smule overtag, som desværre også førte til at deres anfører og deres bedste spiller på banen, fik driblet igennem vores forsvar og fik den presset ind mellem forreste stolpe og Natasja. Stillingen var således 1-2 efter 38 minutter.

Herfra fandt vi det gode spil frem igen og kombinerede os rigtig fint uden om modstanderne og løb godt for hinanden for at modtage bolden.
Det førte til, at Filippa kom igennem deres forsvar og hamrede bolden op i det højre hjørne til 1-3 med 17 minutter tilbage af kampen. Herfra var der total fysisk og mental overtag og pigerne lugtede muligheden for flere mål. Og så kom der ellers rigtig hul på scoringerne.

Andrea, som lige er startet på holdet, fik scoret 2 hurtige mål på oplæg fra Marie og Josefine efter 50 og 52 minutter. Så flot! Og nu hele 1-5 på resultattavlen.

Et Holmegaard-mandskab der nu er helt trykket i bund og ikke formår at få bolden ud af egen banehalvdel fik bolden lige tilbage igen med højt pres.

Filippa kommer på tavlen igen til 1-6, med 4 minutter tilbage og allerede 1 minut efter fuldender Nikoline sit hattrick og kampen ender således med en suveræn 1-7 sejr.

Stor præstation af holdet, og det var en fornøjelse at se pigerne, som nu kommer først på boldene og bandespillet fra træningen også fungerer i kampene.

Tillykke til pigerne og igen tak for den altid dejlige forældre-, søskende-, og bedsteforældreopbakning der er til pigerne.