Menu

U13 fortsætter sejrsrækken

image Sejrsdans hos U13-pigerne
Kenneth Heslou
02. september 2019 kl. 07:26
3. sejr på stribe

Søndag eftermiddag tog U13 pigerne imod Sorø i deres tredje puljekamp.

Der blev stillet til kamp med kun 1 udskifter grundet mange afbud, fra blandt andet begge keepere. Derfor hjalp Astrid til med en tjans på målet.

Kampen startede fint, igen i dag med højt pres og gode kombinationer, som førte til scoring fra Nikoline.

Herefter begyndte afleveringer og nærkampe at sejle lidt. Upræcise og ikke hurtig nok over modstanderen, førte til 2 sene scoringer i slutningen af 1. halvleg og pigerne kunne gå til pause med stillingen 1-2 til trods for mange chancer.

Pigerne begyndte nu også at kunne mærke kun den ene udskifter og var trætte og ikke helt på toppen. 20 min før tid, bliver der begået frispark 10 meter uden for feltet og en trykket Filippa gør klar til at sparke. Filippa ramte bolden præcist og hårdt og hamrede den i mål til 2-2. Dette gav nu lidt smil på læben og selvtillid hos pigerne (og ikke mindst trænerne).

Kombinationer begyndte at fungere lidt bedre igen, men der var stadig en del fejlafleveringer, som der skal arbejdes med til de kommenede kampe. Der var mange hjørnespark til pigerne i kampen, og der er blevet trænet placering og løbemønstre i ugens løb. Dette gav bonus med 12 minutter tilbage, hvor Filippa sendte endnu et perfekt hjørnespark indover hvor Nikoline løb i position midt foran mål, satte panden på bolden og direkte i nettet. Flot flot hovedstødsmål, som har presset på for at lykkedes i mange kampe. Men nu var den der. 3-2 til Ringsted med 12 minutter igen.

Blot 4 minutter efter blev det Nikolines tur til at servere bolden for Filippa, som med gode kombinationer op igennem banen helt fra forsvar til angreb splittede Sorø-mandskabet ad. Filippa placerede til sidst køligt bolden stille og roligt forbi Sorø's keeper til 4-2, som også blev kampens resultat.

Stor ros til pigerne, der flot fik fightet sig tilbage i kampen og vendt spillet til sejr.

Næste opgave der venter holdet er på lørdag d. 7. september kl. 11.00, hvor Herlufsholm GF venter på Herlufsholm Stadion.