Menu

U13 fik god sæsonstart

image
Kenneth Heslou
19. august 2019 kl. 08:15
God fight førte til sejr

U13's første kamp i efterårs-sæsonen blev spiller på hjemmebane mod Herlufsholm.

Pigerne virkede fodboldparate allerede fra start af opvarmningen. Der var blevet talt ny taktik/placering af spillere, efter at vi har sagt farvel til Alberte, Astrid, Leonora og Margrethe, som nu spiller på U14 holdet.

Fra start af kampen fik vi lagt et godt pres og kom frem til flere gode gennemspillede chancer, dog uden held til at få bolden i kassen. Herlufsholms skarpe tvillinge-duo udnyttede en kontra i hurtigt omstillingsspil og kom på 0-1.

Ringsted fik hurtigt spillet under kontrol igen og dermed flere gode chancer - men stadig uden held. Vores høje pres på modstanderen gav pote 7 min før pausen, hvor Signe flot kommer først på bolden, løber ind og skærmer modstanden med bolden på sine fødder og får afsluttet fladt i det korte hjørne hvor keeperen ikke når ned, 1-1.

2. halvleg startede som 1. halvleg gjorde; massere af fin fodbold og hurtigt på bolden, men igen var Herlufsholm hurtige i omstillingen og får banket en bold op i hjørnet helt uden chance for Annika. Bagud 1-2 med 15 min igen, men Ringsted-pigerne blev ved med at presse flot og spille fint sammen.

Natasja blev sendt på banen og sat i front og kæmpede og løber på alle bolde der er I nærheden af hende. Vi får fint kombineret os igennem deres forsvar, hvor Natasja er placeret det rigtige sted, hvor hun modtager en aflevering drejer rundt.... 2-2, kun 4 min efter 1-2 scoringen.

Ringsted fortsætter det høje pres og gode spil. 4 min yderligere føres bolden frem igen. Fillipa holder bolden på fødderne, trækker fri af forsvaret og skyder ude fra kanten af feltet, køligt i modsatte side. Nu foran 3-2.

Nede ved eget mål bliver presset lidt større. De 2 nye på de bagerste pladser i dagens kamp, Mie og Caja, får lukket deres angreb flot ned. Særligt en storspillende Mie kommer godt ind i tacklingerne og får brugt sin fysik, erobrer boldene og afleverer dem sikkert frem ud over kanterne igen. Super flot kamp af Mie.

Tiden er udløbet, men Ringsted får et sidste hjørnespark, som jo nu skal tages helt ude fra hjørnet. Aviaya lægger an til indlæg, det får ikke helt højde nok og første forsvar sparker bolden ud til Aviaya igen., som trækker bolden længere ind i banen. Der kommer ingen forsvar ud og presser hende, så derfor løber hun så langt ind i banen at hun kommer på skudafstand, svinger højrebenet og så står det 4-2.

4-2 bliver også kampens resultat. Fuldt fortjent til en flok hårdt arbejdende piger som alle viste vilje og lyst til at spille fodbold. Stor fornøjelse at se på. Godt kæmpet tøser og tillykke med sejren.