20-Januar-2019

Kvindesenior videre til finalestævne i indendørsfodbold

Efter godt spil i første kamp hvor vi vinder 3-2 over Svogerslev byder de næste to kampe på svære perioder for de skyblå og vi indkassere smalle nederlag i begge opgør med et 3-4 nederlag mod Allerød og et 2-3 nederlag mod Solrød.

Før vores sidste kamp har resultaterne flasket sig sådan at vi med en storsejr mod Nyråd har en smal chance for at gå videre hvis også Allerød vinder over Solrød i stævnets sidste kamp.

Kampen mod Nyråd vinder den skyblå fare stensikkert 9-0 og Allerød får også en 4-2 sejr over Solrød, så slutstillingen ender med både Ringsted, Svogerslev og Solrød på 6 point, men med Ringsted på 2. pladsen grundet bedre målscore.

Endelig tabel:
Allerød 12 pts
Ringsted 6 pts
Solrød 6 pts
Svogerslev 6 pts
Nyråd 0 pts

Det betyder at Ringsted går videre til finalestævnet i Marts hvor vi møder Allerød, Herfølge, Lynge-Broby og Vipperød.

21-December-2018

Kvindesenior møder Bagsværd i futsal kvartfinale.

Før returkampene i det indledende gruppespil skulle spilles havde Ringsteds kvinder lagt sig på en delt førsteplads med NFC/VIF der også havde samlet 10 point sammen.

Returkampene gik dog langt fra så godt som vi havde håbet på og vi så os kun i stand til at score to mål i de fire kampe, det betød at vi kun formåede at vinde en enkelt kamp mod Roskilde, få en uafgjort mod Fløng og derudover tabte vi to til henholdsvis NFC/VIF og Solrød.

Det betød at vi endte som tre'er og vi var dermed ikke automatisk sikret videre kvalifikation, men måtte afvente de to øvrige puljer.
Vi er heldige med resultaterne i de andre puljer og kan gå videre på et hængende hår, som anden bedste tre'er.

Kvartfinalen spilles d. 6. januar kl. 15.00 i Lyngehallen mod Bagsværd BK.

09-December-2018

Kvindesenior videre til a-mellemrunden i indendørsfodbold.

Efter første runde lå Ringsteds kvinder på en tredjeplads, to point efter HB Køge på andenpladsen.
Da det er første og andenpladsen der går videre til a mellemrunden skulle den skyblå fare derfor have nogle point på bordet på bordet for at gå videre.

Første kamp forløber uden problemer, vi møder Sorø Freja og har fuld kontrol på kampen hele vejen igennem, det ender da også med en overbevisende 8-0 sejr til de skyblå.

Næste kamp møder vi Lynge Broby, det er tydeligt fra start at vi ikke lykkedes med vores taktik og vi bliver derfor kørt rundt på banen og ender også med at måtte indkassere et 3-7 nederlag.

Tredje kamp er imod Borup, vi har fået justeret de fejl der var gældende imod Lynge og vi får dermed igen styr på vores spil. Vi har igen ikke de store problemer og vinder kampen 8-2.

Sidste kamp er imod HB Køge, de er stadig 2 point foran, så der skal derfor en sejr på bordet hvis vi skal have nogle forhåbninger om at gå videre. Vi starter kampen skidt og de to gange vi får scoret lukker vi mål ind efter få sekunder.
Som kampen udvikler sig får vi dog større kontrol med spillet og i sidste halvdel af kampen er vi i fuld kontrol og ender med at vinde 5-3, et enkelt point bedre en Køge og videre til a-mellemrunden.

Endelig stilling:
1 Lynge-Broby IF - 22 point
2 Ringsted Pigefodbold - 16 point
3 Herfølge BK - Køge Pige FC (2) - 15 point
4 Borup IF - 4 point
5 Sorø Freja - 1 point

15-Oktober-2018

Referat fra hjemmekampen mod RGI-KGB (14-10)

Ærgerlig afslutning på middelmådig sæson

Vi får startet kampen lidt skidt, vores presspil er ikke helt afstemt og det gør at vi får en del bolde smidt i hovedet allerede fra startfløjtet. Der går da heller ikke mere end lidt over tre minutter før en dårlig clearing efterfulgt af en manglende tackling gør at RGI får en stor chance som de kynisk udnytter. 0-1.
De efterfølgende minutter kan vi stadig ikke helt få vores spil til at fungere, der bliver lavet mange fejl og der er en del misforståelser på banen, vi bliver dog holdt inde i kampen af den store arbejdsindsats der trods alt bliver lagt. Det bliver dog RGI der igen kommer på tavlen, da der med 25 minutter spillet, bliver sendt en bold i dybden der ender med at ryge i nettet på trods af Blums heroiske forsøg på at cleare den på stregen.

Efter en halv times spil er vi nødsaget til at lave nogle ændringer. Det var tilsyneladende en god ting, da vi efterfølgende får rigtig godt fat i spillet og i stedet for at tænke om vi overhovedet får scoret i den her kamp, så kommer følelsen af at det bare er et spørgsmål om tid før boldene begynder at flyve ind i modstanderens net.

Vi har efterfølgende mange gode angreb og endelig et par minutter før pausen får Vingaa tilkæmpet sig en bold som hun spiller ud på kanten hvor en fremadstormende Freja får driblet den ned til feltet og lagt den på tværs til Frederikke, der ligger den af til Ris som tyrer den til højre for deres målvogter, der i øvrigt allerede havde kastet sig til modsatte side. Vi går til pause med 1-2 og en rigtig god følelse i kroppen.

Anden halvleg starter ikke helt så godt som første sluttede og det betyder at RGI begynder at få nogle chancer igen. Da der er spillet 52 minutter, får vi ikke clearet et hjørnespark ordentligt og RGI får scoret hvad der bliver det første af tre mål inden for ti minutter, så i 62’ minut er vi altså bagud 1-5.

Anden halvleg bliver værre og værre jo længere vi spiller og det er især pga. vores manglende kynisme i nærkampene at vi ikke formår at følge op på det gode spil i første halvleg, også vores presspil må siges at være af yderst tvivlsom karakter. Det er dog ikke værre end at det er Ringsted der får scoret kampens sidste mål, da Cille i 80’ minut får slået et indlæg, der bliver rettet af, af en modstander, og fortsætter lige i mål til 2-5, der også bliver kampens resultat.

MOTM: Kampens spiller havde masser af spilleglæde, hun fik sat sig igennem i nærkampene og vandt stort set alt i luften. Hun satte gang i angrebet på de fleste af de store chancer vi fik og fik da også sidste fod på vores første mål.

MOTM er Camilla Risager

09-Oktober-2018

Referat fra udekampen mod FC Hornsherred (06-10)

Forspildte chancer i nulløsning

Vi får startet kampen lidt tvivlsomt med en masse boldtab, så spillet kommer til at bølge meget frem og tilbage med kontraer i begge ender. Efter de første fem minutter får vi dog bedre styr på det og vi begynder at kunne spille bolden rimelig sikkert rundt.

Vi skal dog hen mod midten af første halvleg før vi begynder rigtig at få skabt chancer, men da vi først kommer i gang får vi skabt en del rigtig gode chancer. Vi får dog ikke udbetaling for chancerne, vi får enten sparket forbi målet, sparket direkte på målmanden eller ventet så længe at vi bliver tacklet.

Som halvlegen skrider frem bliver chancerne større og større; det er en mindre katastrofe at vi ikke får scoret 2-3 mål og frustrationen over de spildte chancer kan tydelig mærkes da dommeren fløjter til pause.

I pausen bliver posen rystet og der bliver byttet rundt på en del pladser, det viser sig dog at være det stik modsatte af en taktisk genistreg, da vi efter den rotation får kæmpe problemer med at skabe chancer. De første ti minutter af anden halvleg får vi skabt tre gode muligheder, men efter det begynder det at gå ned ad bakke. De fleste af vores afleveringer er til siden eller tilbage i banen og vi har kæmpe problemer med at fastholde bolden på modstanderens banehalvdel.

De sidste 25 minutter af kampen er rent spilmæssigt lige til glemmebogen og det største højdepunkt kommer da Hornsherred får annulleret en scoring. Kampen slutter skuffende 0-0.

MOTM: Kampens spiller var en af de få der ramte sit niveau på dagen. Hun arbejdede hårdt kampen igennem og havde en stor andel i at vi fik skabt de store chancer vi trods alt havde.

MOTM er Tacha Smed

30-September-2018

Referat fra hjemmekampen mod ØUB (30-09)

Perlemål og groteske afbrændere i storsejr.

Vi får startet kampen med et godt højt pres på modstanderens banehalvdel og vores spil fungerer også rigtig fint. Der går da heller ikke mere end 5 minutter før vi kommer foran, da Mølle får spillet en dyb bold op til Frederikke der spiller den på tværs af feltet til Vingaa der kan trille den ind i et tomt net.

Vi scorer igen i det 13’ minut, da et højt pres stresser deres målmand til at sparke bolden ud til Frederikke som, efter at have afdriblet en forsvarsspiller, stille og roligt laver tunnel på målmanden og så står det altså 2-0 til de skyblå.

Efter vores anden scoring får vi lullet os selv lidt i søvn, vi får ikke sat os igennem i vores presspil og det betyder altså at vi ikke længere får skabt chancer, derimod foregår det meste af spillet altså på vores banehalvdel og vi får lukket ØUB lidt ind i kampen igen.

I pausen får vi hanket op i os selv og får italesat at 2-0 på ingen måde er nok når vi kan være så dominerende i starten af kampen.

I anden halvleg starter vi igen som lyn og torden, vi får scoret allerede efter 47 minutter, da Vingaa får spillet bolden over til Freja, der banker et langskudsmål ind under overliggeren. Derfra får vi skabt rigtig mange chancer og rigtig store chancer, vi er dog for uskarpe i de sidste par sekunder og vores mange chancer bliver derfor til afbrændere.

Man kan dog ikke skabe så mange chancer som vi gør uden at få udbetaling for nogle af dem og ganske fortjent får vi scoret i 53’ minut, da Mølle spiller en høj bold i dybden til Ris, der banker den ind under net taget og igen i 59’ minut, da Gry får den sparket ind efter Frederikke har spillet den på tværs af feltet.

De næste 25 minutter er spækket med chancer og selvom det lyder vanvittigt er det nærmest grotesk at vi ikke fører med mere end 5-0.
Vi får dog scoret et mål mere inden kampen bliver fløjtet af, da Freja i det 84’ minut får smækket en bold på tværs af banen til Sørensen, der med en glimrende førsteberøring får taget den med ind i feltet og køligt afslutter til venstre for målmanden til stillingen 6-0, der også bliver kampens resultat.

MOTM: Kampens spiller var limen der bandt det offensive og defensive sammen, hendes gode placering på banen gjorde at hun fik mange interceptions og hendes hurtige boldfordeling gjorde at vores offensive spillere fik rigtig gode arbejdsbetingelser. Antallet og kvaliteten af de chancer hun skaber er helt uanstændigt; i blandt dem er tre stort set identiske chancer, hvor hun fra en dyb position spiller en flad bold igennem ØUBs midtbane og forsvar frem til en angriber der er helt alene med målmanden.

MOTM er Tacha Smed.

20-September-2018

Referat fra udekampen mod Fårevejle (19-09)

Høj boldbesiddelse og rekordhurtigt hattrick.

Vi starter kampen godt, vores høje pres og vores pasninger fungerer suverænt og vi sidder derfor tungt på boldbesiddelsen og chancerne allerede fra første fløjt.

Vi får hurtigt omsat vores gode spil til mål, da Malene sender en lang bold op til Freja, der trækker bolden venstre om målmanden og triller den ind i det tomme net, 5 minutter er spillet og den skyblå fare er foran 0-1.

Der skal dog ikke gå mange minutter før vi slår til igen. Et frispark bliver hurtigt taget af Vingaa, igen er det Freja der er alene med målmanden, denne gang får hun prikket bolden højre om målmanden imens hun selv tager løbet venstre om og igen kan hun trille den ind i et tomt net. 8 minutter spillet og stillingen er 0-2.

Fårevejle er helt rundt på gulvet og når dårligt at sunde sig før Ris sender en bold dybt til Freja, der sparker den fladt til højre for målmanden. Hattrick af verdens bedste Freja efter 12 minutter og 24 sekunders spil. 0-3 til de skyblå.

Efter den voldsomme start begynder Fårevejle at pakke sig og vi får derfor lidt sværere ved at komme igennem selvom vi dominerer kampen totalt. Vi får dog scoret en enkelt mere inden vi går til pause, da Ris spiller bolden ind til Tacha der trykker på aftrækkeren og scorer fra 30 meters afstand.

I anden halvleg sidder vi stadigvæk fuldstændig på spillet og det frustrerer tydeligvis Fårevejle – de begynder i hvert fald at sparke efter ankler og rive i trøjer for at få fat i den lille runde, dog uden held.

Indenfor det første kvarter bliver det dog lettere kaotisk på Ringsteds hold, Sørensen slår armen kraftigt, Malene trækker en fiber og Anja får tyret en bold i hovedet. Med kun én enkelt udskifter betyder det at vi får spillet nogle minutter med kun 9 mand på banen.

På trods af kaosset med formation og deslige lukker vi dog ikke Fårevejle ind i kampen, vi dominerer stadig boldbesiddelsen og de gange vores modstander er på bolden lukker vi fuldstændig af bagtil.

Efter 65. minutter bytter vi målmand, Malene tager handskerne og humper ind på målet imens Bonna stryger direkte på toppen.

I det 77’ minut får vi lavet en opspilsfejl, der gør at Fårevejle kan samle bolden op lige foran vores felt og få reduceret til 1-4. Det er dog os der får scoret kampens sidste mål, da Ris tager et frispark der bliver blokeret af Fårevejle – hun får dog selv fulgt op og scoret til 1-5 som også bliver kampens slutresultat.

MOTM: Kampens spiller leverede en kæmpe indsats både offensivt og defensivt. Hendes pres tvang Fårevejle til både at lave fejlafleveringer og spille den ud i områder hvor vi kunne lukke dem ned og når vi var på bolden gjorde hendes kæmpe løbearbejde at vi kampen igennem fik skabt lokale overtal, der gjorde at vi problemfrit kunne spille den rundt om vores modstander.

MOTM er Pernille Vingaa.

16-September-2018

Referat fra hjemmekampen mod Herlufsholm GF (16-09)

Flydende angrebsspil i hårdt tilkæmpet comeback.

Starten af kampen foregår som en rodet affære hvor spillet bølger frem og tilbage på henholdsvis deres og vores banehalvdel. Ingen af holdene har dog succes med at sætte mere end 4 pasninger sammen, så starten er i stedet udpræget ved en stor fight og mange tacklinger.

HG kommer dog marginalt bedre fra start end os og derfor er der også en lille overvægt af spillet der foregår oppe på vores banehalvdel. Det er også HG der kommer bedst fra start, da en manglende kynisme i det defensive arbejde koster mål efter 18 minutter og igen 2 minutter efter, så Ringsted må se sig bagud 0-2 efter små tyve minutters spil.

Der skal dog mere til at skræmme den skyblå fare og allerede efter 21 minutter får vi reduceret, da Cille sender et tidligt indlæg afsted til Frederikke, der stensikkert sætter den ind til 1-2.

Herefter er det Ringsteds kvinder der sætter sig totalt på kampen både i forhold til boldbesiddelse og antallet af skabte chancer. På trods af rigtig mange gode forsøg vil bolden dog ikke ind og vi går dermed til pause nede med 1-2.

I anden halvleg fortsætter Ringsted dominansen og det bliver hurtigt ret tydeligt, at HG’s spillere ikke har luften til at holde tempoet oppe i alle 90. minutter.

De skyblå helte fortsætter togtet mod målet og efter et hav af misbrugte chancer kommer der forløsning i det 69’ minut, da Frederikke spiller bolden på tværs af feltet til Freja der sætter den ind til stillingen 2-2.

Da der endelig er kommet hul på bylden, kommer målene på en perlerække. Efter 73 minutter scorer Vingaa og igen efter 75 minutter scorer Frederikke sit andet mål på et assist af Ris.

Selvom vi har chancerne til det er der ikke flere mål i støvlerne i dag og kampen kan blive fløjtet af med en 4-2 sejr, hårdt tilkæmpet efter at være bagud 0-2.

MOTM: Kampens spiller var i dag meget bevægelig, hun løb fra kampen blev fløjtet i gang og stoppede ikke før kampen blev fløjtet af igen, hun fik derved bragt sig selv i nogle rigtig gode positioner der gjorde at hun blev omdrejningspunktet for meget af det offensive spil, ligesom hun fik lavet en del interceptions. Derudover fik hun i dag også åbnet op for højrebenet og vist, at hun gemmer på et ganske habilt langskud.

MOTM er Camilla Risager.

10-September-2018

Referat fra udekampen mod Lynge Broby (08-09)

Hurtige omstillinger rammer hårdt.

Kampen starter i et højt tempo, hvor begge hold presser rimelig hårdt på.
Selvom spillet bølger frem og tilbage får vi dog ikke helt fat i vores spil og det er derfor Lynge Broby der har størst kontrol og de fleste chancer.

Vores modstander vil rigtig gerne spille bolden i dybden til deres angriber og de får flere gange brudt igennem vores midtbane og kanter hvorefter der bliver spillet en lang bold som ender i løbedueller hvor vi simpelthen ikke har farten til at følge med.
Det resulterer i en del chancer og vi må efter ca. 10 minutters spil se os nede med 0-1.

Efterhånden som halvlegen skrider frem får vi dog flyttet spillet mere og mere op på deres banehalvdel og efter en halvtimes spil kan vi udligne til 1-1, da Vingaa får spillet bolden fint ind til Gry, der stensikkert sætter den ind til 1-1.

Det uafgjorte resultat holder dog ikke længe, for umiddelbart efter igangsætningen må vi endnu engang se os slået af en dybdebold og i 31’ minut er Lynge igen foran. Vi går dermed til pause med resultatet 1-2.

Efter pausen sidder vi på stort set alt spillet, da vi dels har fået bedre fat i vores eget spil og dels at Lynge Broby stiller sig meget dybt og prøver at forsvare deres føring hjem.

Vi får spillet os frem til en del gode åbninger, men vi får simpelthen ikke afsluttet på vores chancer og det bliver dermed utrolig svært at score.

Det skal dog blive lidt værre, da Lynge får scoret endnu et mål efter et hjørnespark i kampens døende minutter.
Kampen ender med et 1-3 nederlag.

MOTM: Kampens spiller var i dag stensikker i opspillet samtidig med at hun leverede en solid defensiv præstation. Hun var meget dominerende i sine dueller, hvor hun flere gange i løbet af kampen åd sin direkte modstander.

MOTM er Karoline Landrup.

22-August-2018

Referat fra hjemmekampen mod Vipperød BK (21-08)

Stærkt comeback i frustrerende opgør.

Med kun én enkelt dag imellem sæsonpræmieren og kampen mod Vipperød var det et hold med trætte stænger, der nølende fik startet opvarmningen før kampen.

På trods af de trætte ben får vi lagt godt ud; efter kun 3 minutter får Ris sendt en bold i dybden til Freja der lobber den stille og roligt over målmanden og vi fører dermed 1-0.

Der går dog ikke lang tid før vi begynder at lave fejl i vores opspil og et kvarter efter vores scoring får Vipperød, efter en dårlig aflevering, tacklet den frem til deres angriber der kan sparke bolden ind til 1-1.

Fejlene i vores spil bliver hyppigere og hyppigere som halvlegen skrider frem. De mange fejl giver en frustration der kommer til udtryk ved en manglende løbevillighed og et opgivende udtryk i ansigtet på de fleste af spillerne.

I pausen får vi hanket op i os selv og vi kommer ud til anden halvleg med en fornyet kampvilje.

De trætte ben gør dog at vi bliver ved med at lave fejl og vi har rigtig svært ved at komme igennem Vipperøds midtbane, men vi får kæmpet og holder os dermed inde i opgøret selvom vi ikke kan lykkes med spillet.

Vi lykkedes dog med at komme igennem to gange hvor henholdsvis Vingaa og Frederikke får en friløber, i begge tilfælde vælger dommeren dog at fløjte for offside og efter at have set videoen igennem kan man godt være i tvivl om de kendelser var rigtige.

I det 74’ minut fører vores fejl igen til et mål, da en clearing ikke bliver timet ordentligt og i stedet for at bolden bliver sendt frem i banen ryger den bag vores forsvar lige for fødderne af en Vipperød spiller der kan score til 1-2.
Det skal dog gå fra slemt til værre, da Malene får trukket nødbremsen på en Vipperød spiller, der er alene igennem og derfor må indkassere et rødt kort.

I tredje minut af dommerens overtid virker alt håb ude, da Ris, der har måtte rykke ned i midterforsvaret, får sendt en lang bold op til Freja der runder målmanden og smasker bolden ind i det tomme net.

Kampen ender et minut senere med stillingen 2-2, på to mål af Freja og to assists af Ris.

MOTM: Kampens spiller var en af de få der kunne hive en toppræstation ud af ærmet i dag – hun var sikker i sine pasninger, kynisk i sine tacklinger og hun tog de offensive dribleture samtidig med at hun var nede og løbe modstanderens angribere op. Hårdt kæmpende og bevægelig hele kampen igennem, på trods af at hun lagde ud med at sige at hun nok ikke kunne spille.

MOTM er Benedikte Toft.

19-August-2018

Referat fra hjemmekampen mod RIF/TOF (19-08)

Overbevisende sejr i sæsonpremieren.

På trods af en lidt uheldig start, hvor Isabella må udgå med en forstrækning allerede efter 3 minutter, formår vi at sætte os hårdt på kampen og vi får kreeret store chancer allerede helt fra starten af.

Kampbilledet i første halvleg er et Ringsted hold med et flydende angrebsspil, der skaber masser af chancer og et Rønnede hold der er på hælene og kontinuerligt bliver overspillet i, især, vores højre side.

Det er da også den skyblå fare der scorer kampens første mål, som falder allerede i det 12’ minut, da Frederikke falder dybt ned og henter en bold, hvorefter hun sender Freja afsted på højrekanten, der efter et par træk mod baglinien får slået et fladt indlæg ind til en fremadstormende Ris, der spiller bolden på tværs af feltet, hvorefter Gry kan sætte bolden sikkert ind i et tomt net.

Der bliver scoret to mål mere inden pausen; i det 24’ minut kombinerer
Frederikke med Anja der sender hende dybt hvorefter hun runder målmanden og scorer. I første halvlegs overtid kommer Frederikke igen på måltavlen, da hun løber dybt på en lang bold fra Malene og kan score til 3-0.

Efter pausen er det et mere defensivt indstillet Rønnede hold, der går på banen og vi har svært ved at skabe de helt store chancer. Til gengæld betyder det at vi får rigelig med plads til at spille bolden rundt og boldbesiddelsen i 2. halvleg ligner derfor 80-20 i Ringsteds favør.

Vi holder kontrollen over kampen hele halvlegen igennem og vi når da også at få scoret en enkelt gang mere, da Freja i 84’ minut får spillet bolden over til Frederikke, der sætter den ind til 4-0 - og dermed kan fejre et hattrick i sæsondebuten.

Kampens spiller har været vanskelig at finde i dag. Jeg syntes generelt at alle spillede på et rigtig højt niveau og der har været hele fire spillere hvis præstation burde udløse en MOTM-kåring.

Der kan dog kun være én kampens spiller, men de tre andre som jeg har haft i tankerne, har også fortjent at blive nævnt; det var Rikke Blum, Camilla Risager og Frederikke Dalgaard.

MOTM: Kampens spiller fik virkelig åbnet op for sit spil i dag. I foråret har hun, på trods af fint spil, ikke helt levet op til det potentiale jeg fik fortalt at hun havde dengang jeg kom til klubben. I dag gik det hele dog op i en højere enhed og hun splittede modstanderen fuldstændig ad med sin fart og kombinationsspil. En spændende spiller at følge i denne sæson.

MOTM er Freja Jensen

10-Juni-2018

Referat fra hjemmekampen mod Stenhus (10-06)

Sejr over oprykkerne i sæsonfinalen.

Vi kommer godt i gang med et højt pres og en ukuelig tro på egne evner. I kampens første minutter bliver der kæmpet et voldsomt slag på midten af banen, hvor begge hold presser hårdt og forsøger at spille meget offensivt, der er dog ikke gået meget mere end et kvarter før Stenhus må indse at de skyblå er for overlegne og de begynder at pakke sig i forsvaret.

Vi kommer frem til en masse chancer og de fleste af dem ender da også med at vi får afsluttet – desværre er der en del af vores spark der sidder lige på målmanden og vi bliver derfor aldrig rigtig farlige. Vi presser dog stadig hårdt og forløsningen kommer da også i det 27’ minut, da Vingaa spiller en dyb bold til Frederikke, der iskoldt sender den højre om målmanden. Fortjent 1-0.

Hen mod slutningen af første halvleg begynder vi at sparke mange lange bolde og være knap så aggressive i vores pres, det straffer Stenhus og efter 41 minutter står den 1-1.

I pausen bliver der rusket godt op i holdet – vi skal væk fra de lange bolde og tilbage til det gode spil der skabte tonsvis af chancer til os i første halvleg. Utrolig nok bliver der nikket i rundkredsen, trænerens ord er trængt igennem og nu er der kun en vej frem, sejren venter.

Anden halvleg starter som en drøm, der er knap spillet ét minut, da Vingaa smider en langskudsperle ind over målmanden og det står 2-1. Måske sæsonens mål?

Vi fortsætter det gode spil, men har lidt problemer med at komme frem til det helt store, da halvdelen af anden halvleg er spillet opstår der en fejlkommunikation mellem målmand og forsvar, der gør at Stenhus kan sætte bolden ind i et tomt mål. Av av av, 2-2 på en dødirriterende fejl.

Kikset kuer dog ikke Ringsted og vi fortsætter vores hidsige angrebsspil og vi kommer denne gang frem til rigtig store chancer, desværre mangler skarpheden og vi bør nok have scoret 3 kasser i den periode. Vi får dog hul igennem til sidst, da Gry efter en fin solotur fra venstre back kan spille bolden på tværs af det lille felt til Frederikke, der igen er iskold og sætter bolden i kassen. 3-2 i det 86’ minut, som også bliver kampens resultat.

MOTM: Kampens spiller var, på trods af en uheldig involvering i målet til 1-1, utrolig god til at gøre de andre gode. Hun fordelte bolde til højre og venstre - og lukkede rum, så Stenhus fik svært ved at slå deres kontraer, derudover vandt hun også en del dueller, både på jorden og i luften.

MOTM er Camilla Risager.

04-Juni-2018

Referat fra udekampen mod Fårevejle (30-05)

Høj boldbesiddelse og skarpe angreb i storsejr.

Vi kommer ud til kampen med ild i øjnene og formår at sætte os på spillet fra første minut. Vores aggressive tilgang bliver belønnet allerede i det andet minut, da målmaskinen tordner bolden ind i nettet og giver de sky blå en tidlig føring.

I forsvaret er vi dog ikke så sikre som vi er i angrebet, da træneren i et kådt øjeblik har fået rystet posen lidt for meget og sammensat en bagkæde der ikke er sammenspillet. Det bliver straffet og i 7’ minut kan vi konstatere at det står 1-1.

På grund af de høje temperaturer er der i midten af første halvleg indlagt en vandpause, men inden de blå tropper forsyner sig med vand, får Ris banket bolden i kassen med en perle af et langskudsmål.

I vandpausen får træneren rettet sit katastrofale oplæg og bagkæden består nu af spillere der har relationerne på plads. Det hjælper gevaldigt på vores spil og i anden halvdel af første halvleg sidder vi tungt på spillet. Vi får forløsning for vores boldbesiddelse da Vingaa får scoret i både 38’ og 42’ minut.

Vi starter anden halvleg som vi slutter første, med stor dominans i boldbesiddelsen og masser af chancer i den sjove ende. Første mål i anden halvleg bliver scoret på straffe, da Malene sætter den iskoldt ind i nettet. Vi fortsætter det gode spil og Vingaa får scoret igen i det 57’ minut og fuldender dermed sit hattrick.

I midten af anden halvleg får Fårevejle et straffespark – det bliver dog pillet i suveræn stil og riposten bliver losset langt over mål.

I slutningen af halvlegen går vi ned i kadence - det er dog forståeligt, da vi har spillet uden udskifter siden det 20’ minut, da Julie desværre måtte udgå med en lårskade. Det stopper dog ikke Malene, da hun i 86’ minut scorer kampens sidste mål og de sky blå kan dermed fejre en 7-1 sejr.

MOTM: Kampens spiller havde en utrolig god dag på kontoret – med 3 mål og en enkelt assist var hun en evig trussel for modstanderen og et vigtigt omdrejningspunkt for vores offensive spil.

MOTM er Pernille Vingaa.

27-Maj-2018

Referat fra udekampen mod RGI/KGB (27-05)

Uskarpe angreb giver kedelig nulløsning.

Vi får startet kampen godt og sidder på det meste af spillet og sådan er billedet det meste af kampen. Vi får sendt en del angreb af sted, men mange gange bliver den dybe bold spillet for langt og går derfor enten ud til målspark eller direkte ned i målmandens hænder.

I forsvaret er vi bundsolide og RGI/KGB kan derfor ikke komme frem til de store chancer. Vi sidder som sagt på det meste af spillet, men da vi ikke rigtigt kan få vores angrebsspil i gang, så bliver kampen en smule kedelig og jeg tror ikke at tilskuernes puls på noget tidspunkt har været over 80.

Kampens største chance falder i første halvleg, da Ris får smækket en bold indover til Vingaa der står helt blank i det lille felt, men desværre misser bolden der stille og roligt triller ud i den modsatte ende af feltet.

I anden halvleg er der et par chancer i begge ender efter hjørnespark, hvor især vores var stor, da vi har en kæmpe afbrænder i det lille felt. Havde vinden blæst lidt anderledes var den nok gået ind, men kampen ender altså 0-0.

MOTM: Kampens spiller var vital for at vi holdt nullet i dag. I nærkampene vandt hun alt og var også voldsomt sikker i sit pasningsspil.

MOTM er Malene Guldager.

13-Maj-2018

Referat fra hjemmekampen mod RIF/TOF (13-05)

Stolpe ud og sløvt tempo.

Vi får startet godt ud og sidder på det meste af spillet, vi får lavet en del gode angreb og RIF/TOF er egentlig først rigtig farlige i det 13’ minut, hvor et lidt kikset benspænd giver straffespark og gult kort til vores målmand.

Straffesparket bliver der scoret på, men på trods af det sidder vi altså på stort set alt i de første tyve minutter.

I det 20’ minut scorer RIF/TOF dog igen, da vi bliver straffet efter at have prøvet vores bedste Barcelona imitation med 10 pasninger fra back, til målmand, til midterforsvar og tilbage igen.

Efter deres 2. mål går vi ned i kadence, vi bliver opgivende i vores udtryk og er alt for langsomme til at komme ind i duellerne, RIF/TOF sidder i denne periode på det meste af spillet og scorer da også til 0-3 i det 30’ minut.

Vi får dog udlignet to minutter efter deres tredje mål og får i perioden efter presset godt på og lavet en del gode angreb, med Mølles afdribling af fire modstandere som den altoverskyggende detalje inden vi går til pause. 1-3.

I anden halvleg starter vi lidt dårligt ud, men kommer efter det i slutningen af kampen.

På trods af en lidt sløv indsats formår vi at få presset dem lidt og begge hold når at få scoret tre mål, så kampen slutter 4-6 i RIF/TOF’s favør.

MOTM: Kampens spiller var den bedste på en dårlig dag for os. Som en af de få var hun meget bevægelig igennem hele kampen og selvom det ikke er alt der lykkedes, får hun alligevel lavet en del gode ting, bl.a. et par oplæg til første og sidste mål.

MOTM er Malene Guldager.

29-April-2018

Referat fra hjemmekampen mod FC Hornsherred (29-04)

Eventyrligt spil i målorgie.

Efter et par sløje kampe i starten af sæsonen skulle der ske noget nyt, vi skiftede system fra 3-5-2, som havde virket rigtig godt i opstarten men som vi ikke havde lykkedes med at få til at fungere i turneringskampene, til en 4-4-2 som de fleste spillere har på rygraden.

Oplægget til dagens kamp var at vi skulle spille frigjort og spille med glæde. Allerede fra første fløjt kunne man se at spillerne var tændte og vi spiller rigtig god fodbold lige fra starten.

Frederikke og Vingaa virker helt ustyrlige for modstandernes forsvar og allerede efter 13 minutter er første kasse sat ind og efter 21 minutter står den 3-0.

De fleste steder på banen bliver der spillet sambabold og da dommeren fløjter til halvleg har Frederikke allerede scoret hattrick og Hornsherred skal faktisk være glade for ’kun’ at være bagud 4-0, da vi har en del store chancer der ikke bliver scoret på.

Anden halvleg starter som første sluttede og vi scorer igen i det 51. minut efter flot offensivt spil.

I det 66. minut stopper festen dog midlertidig, da Malene K klipper en Hornsherred spiller, der er alene igennem.
Direkte rødt kort og straffespark. Pludselig er stillingen 5-1 og vi spiller 10 mod 11.

I de efterfølgende 25 minutter har vi svært ved at omstille os til at spille i undertal.

Vores bagkæde bliver nervøs og kommer til at stå for langt tilbage hvilket gør at Hornsherred får masser af plads på midtbanen og det gør at de får en del gode muligheder i slutningen af kampen.

Vi får lukket to mål ind i slutningen af kampen, men får dog også selv scoret to mål efter vi bliver reduceret til 10 mand, så kampen ender 7-3 til de skyblå.

MOTM: Kampens spiller var i dag det helt store offensive omdrejningspunkt. Hendes mange dybdeløb og udfordringer gjorde at hun var en evig plage for modstandernes bagkæde. Udover at bidrage som opspilsstation, hvor hun fordelte boldene til højre og venstre, så lavede hun også fire mål og en enkelt assist.

MOTM er Frederikke Dalgaard.

24-April-2018

Referat fra udekampen mod Lynge-Broby (19-04)

Tæt duel tabt på målstregen.

På trods af at der på papiret var rigelig med stål på banen, så startede vi første halvleg med gummiben.

Vi kommer rigtig skidt fra start i første halvleg og indenfor de første ti minutter har vi allerede haft 18 store opspils- og positionerings fejl.

På trods af vores tag-selv buffet af boldtab formår Lynge Broby dog ikke at komme foran og de har faktisk kun to gode chancer i første halvleg.

Første halvleg slutter ligeså skidt som den er startet og med vores alenlange liste med boldtab, fejlafleveringer, manglende sideforskydning og dårlige tacklinger er det eneste lyspunkt at vi trods alt har været dygtige til at få bolden clearet når Lynge Broby er nået op på den sidste tredjedel.

I anden halvleg bliver det spillemæssige lys tændt og den gejst og det spil vi kommer ud med er som nat og dag fra det vi så i første halvleg.
I det første kvarter dominerer vi kampen og Lynge Broby må affinde sig med at forsvare.

19 minutter inde i anden halvleg laver vi et offensivt sats, med en skævvridning af systemet spiller vi reelt med tre angribere og en enkelt hængende med en plan om at pumpe bolde fremad og virkelig prøve at presse Lynge’s bagkæde.

I det 66. minut får vi kampens største chance, Ris’ bruger sin fysik godt til at holde modstanderne væk og kan banke en afslutning afsted der kysser højre stolpe, desværre er det stolpe ud.

De efterfølgende minutter presser vi godt på og har flere gode chancer, dog mangler vi det sidste før vi kan få puttet bolden i kassen.

Sådan et offensivt sats må jo nødvendigvis efterlade nogle huller bagtil og det gjorde det også på os.

I det 83. minut scorer Lynge Broby kampens enlige mål. Malene appelerer for offside i situationen, om der var det er svært at sige, den bliver i hvert fald ikke dømt.

0-1 bliver kampens endelige resultat.

MOTM: Kampens spiller kæmpede røven ud af bukserne kampen igennem. På en dag, hvor de fleste havde gummiben, var hun kompromisløs i sine tacklinger og sikker i sit opspil.
Udover at være urimelig god i marken, så ofrede hun sig også for holdet og tog den ene halvleg på kassen hvor hun også var utrolig sikker.

MOTM er Rikke Blum.

15-April-2018

Referat fra hjemmekampen mod HB Køge (15-04)

Hård fight giver uafgjort trods chokstart.

To minutter og syv sekunder var der spillet før Køge gjorde det onde ved de skyblå og stillingen var 0-1, en hurtig omstilling og et manglende tilbageløb var desværre nok til at fange os på det forkerte ben.

Måske var det præcis sådan en kold spand vand i hovedet som vi havde brug for, for efter scoringen får vi kæmpet os ind i kampen og vi har de efterfølgende minutter to gode angreb hvor vi lige mangler den sidste skarphed før det bliver rigtig farligt.

Da der er spillet tolv minutter, får vi sendt en god bold i dybden som Vingaa får opsnappet og driblet ind i feltet hvor hun bliver klippet af en Køge spiller så hun laver flyvende kolbøtter, dommeren er dog hurtig og før hun lander lyder fløjten og der er peget på pletten!
Da straffesparket skal tages falder valget på banens skarpeste venstreben, Malene træder stensikkert frem, sender målmanden til højre og sætter bolden oppe i venstre hjørne. 1-1 efter 13 minutter.

De efterfølgende fem minutter formår vi at fastholde et solidt pres på deres bagerste kæde og vi får spillet os frem til et par hæderlige chancer. Den sidste halvdel af første halvleg spiller vi dog mere uden bold end med, da HB Køge sætter sig tungt på spillet og får spillet sig til 2-3 anstændige chancer.

De første 20 minutter af anden halvleg bølger kampen lidt frem og tilbage uden de store angreb, dog har Køge en chance i det 17 minut, der tvinger Amalie ud i en TV-redning af dimensioner!

Det efterfølgende kvarter sidder vi på det meste og vi får spillet os frem til det ene gode angreb efter det andet, uden at nævne navne kan jeg sige at Vingaa og Frederikke skylder en pind hver.

I det 82. minut får Freja sendt en lang bold op på Vingaa, der får vendt på sin modstander og spillet den ud til venstre hvor bolden bliver sparket i kassen med en dommedagsyderside – målmanden har efterfølgende udtalt at hun kun nåede at se røgen.

Tre minutter før tid slutter festen dog for de skyblå, da Køge napper bolden på en uprovokeret fejl og sætter den ind til 2-2.

Øv øv øv, dog kan vi glæde os over det ene point, da Køge nok godt kunne have scoret flere end de to de gjorde i dag.

MOTM: Kampens spiller sugede alt til sig oppe foran, hun var direkte involveret i begge vores mål og efter nærmere gennemgang af videomaterialet viser det sig at hun faktisk har foden med i langt de fleste af de angreb der bliver farlige. Med lidt mere held havde hun nok også nappet en ekstra assist og en scoring. MOTM er Pernille Vingaa.

Af andre nævneværdige præstationer har vi Blum og Freja der begge leverede en solid indsats.

07-April-2018

Referat fra Udekampen mod ØUB (07-04)

Lort, pis, røv!

Selvom dagens kamp startede godt, så gik der ikke længe før vi kom under ret kraftigt pres.
Der var ikke ret meget der fungerede idag, vores afleveringer, vores første berøringer og vores beslutninger havde vi glemt at pakke i tasken da vi kørte fra Ringsted, og når vi så oven i købet ikke viser ret meget fight er der sgu langt hjem...

Som sagt startede kampen godt, vi får taget ØUB med bukserne nede og får allerede fra start skabt en del chancer, det giver bonus da Cille får smækket en bold ind i feltet til Krig, der i bedste Ronaldo-stil laver debut mål på hovedstød. Bum bang, 1-0 til de skyblå.

Vi fortsætter de gode takter de næste minutter og får skabt en del chancer på gode indlæg fra både Freja og Cille - desværre mangler skarpheden foran kassen og vi får sparket et par store chancer forbi stolpen.

Efter den første tids dominans går vi helt i baglås og ØUB har 3-4 chancer til at få udlignet, men til stor forbløffelse for alle på banen formår de gang på gang at skyde forbi mål, på trods af at vi mange gange er fuldstændig sat - en enkelt gang brænder de endda på åbent mål.

I slutningen af første halvleg får vi styr på de gules bombardement og vi slutter halvlegen med den bedste chance, da Cille hamrer en langskudsraket på venstre stolpe.

Anden halvleg er der ikke meget positivt at skrive hjem om og jeg vil derfor ikke sige andet end vi formår at få et gult kort, lukke mål ind på en friløber og indkassere et straffespark.
Av av av, det bliver til et 1-2 nederlag i sæsonens første kamp.

MOTM: Kampens spiller idag er en som jeg ikke lagde så meget mærke til under selve kampen, men efter at have set videoen igennem kan jeg sige at hun stort set hele kampen igennem har været rigtig godt placeret, hun har vundet langt de fleste af hendes nærkampe og har generelt lavet meget få fejl og mange rigtig gode ting. MOTM er Anja Sørensen.

Af andre nævneværdige præstationer har vi Blum og Cille der begge gjorde det fornuftigt.

Efteranalyse: Vi har vist at vi kan spille rigtig god fodbold, så hvad gik der galt idag?
Min påstand er at vi har alt for stor udskiftning af spillere i kampene, så længe vi ikke kan samle flere end 8 af vores egne spillere til kamp, så kommer vi til at få det svært.
Selvom vi får god hjælp, så kræver det altså at man spiller og træner sammen til daglig for at man kan opbygge de relationer og den forståelse der skal til for at vi kan begynde at spille godt sammen.
Fraværet af både Malene G og Gry rammer os også hårdt, da det er næsten 60 års fodbolderfaring der bliver revet ud af holdet på en gang.

Derfor; hvis vi skal vinde kampe, så skal vi se at prioritere at komme til træning og få taget tid i kalenderen til at vi kan stille med 11 af "vores egne" til kampene.

En fodboldsæson er lang og en enkelt kamp betyder ikke det store i det samlede billede, så op med hovedet piger! Vi tager sejren næste gang :)

Stor tak til de tre U15 spillere samt Krig og Cille, der hjalp os idag.