Jan "Tud" Christiansen er modtager af Erik Asmunds Rejselegat!

Til DBUs Delegeret møde Lørdag d. 4/2-2017. Fik en meget overrasket "Tud" overrakt prisen, som består af et rejsegavekort på 10.000,00 kr. Dette for 37 års ihærdig indsats som frivillig i Ringsted Damefodbold.  

Tusind tak for din store indsats i klubben, og vi håber du bliver mange år endnu.

Klik her for at se DBUs video om Tud!

DBUs beskrivelse:

Jan ”Tud” Christiansen, Ringsted Damefodbold 
Jan ”Tud” Christiansen har i mere end 37 år været en del af Ringsted Damefodbold. En bedrift der i sig selv må siges at være ekstraordinær.

Bedriften bliver ikke mindre ekstraordinær, af at Jan Christiansen i de seneste 36 år har siddet i bestyrelsen, og samtidig formået at engagere sig enormt i klubben som både træner, dommer, holdleder, chauffør for spillere til kampe, holdtilmeldingsansvarlig og med masser af andre opgaver. 

I dag er Jan Christiansen formand i Ringsted Damefodbold, en post han har bestredet de seneste 10 år, og som han også bestred fra 1989 og til slut 90érne. Når Jan Christiansen ikke har været formand, har han siddet i bestyrelsen med poster som kasserer, sekretær og næstformand. 

Men det er ikke kun i bestyrelseslokalet Jan Christiansen har haft sin gang i klubben, der i dag tæller 156 medlemmer, også på banerne som både træner og holdleder har man kunne finde Jan Christiansen, ligesom han også har trukket i dommertøjet ved klubbens indendørsstævner. 

I en periode, hvor Jan Christiansen også bestred formandsposten, var han samtidig træner for flere af klubbens ungdomshold, ligesom han også har trænet klubbens seniorhold da disse stod med akut trænermangel. 
At Jan Christiansen er en helt særlig person, og at Ringsted Damefodbold har meget at takke ham for, er klubbens klubhus et vidnesbyrd om. 

Klubhuset, der stod færdigt i 1991, krævede både at klubben skaffede kapital, samt en længere proces med at ansøge kommunen om tilladelse. Alt dette stod Jan Christiansen som tovholder på.

Ansøgningsprocessen, og specielt opgaven med at rejse kapital, var Jan Christiansen en central del af. Et eksempel herpå er at klubbens seniorhold stod for at uddele telefonbøger i Ringsted Kommune, og de ruter som seniorspillerne ikke tog, dem tog Jan Christiansen selv. 

En indsats der gjorde at Jan Christiansen hver aften i mere end 3 uger vadede Ringsted Kommune tynd med telefonbøger. Alt sammen for at skaffe økonomi til Ringsted Damefodbolds klubhus, som en stolt Jan Christiansen selv kunne indvie i 1991. 

Jan Christiansen bliver beskrevet som en positiv og opmuntrende person, han er altid klar til at hjælpe og mest af alt er Jan Christiansen en ildsjæl. 

Stor tillykke til Jan ”Tud” Christiansen med Erik Asmunds Rejselegat.

Af: DBU Sjælland kommunikation

 

Neden under ses overrækkelsen af prisen,

Pigerne "Backstage" i Ringsted Kongrescenter.

Samt på scenen under præmieoverækkelsen.